Pohjois-Karjalan Systema Oy:n monitoimilaiteliiketoiminta- ja palvelut siirtyvät Documentus Oy:lle

Documentus Oy osti 3.1.2015 Konica Minoltan monitoimilaiteliiketoiminnan Pohjois-Karjalan Systema Oy:ltä.  ”Olemme Documentuksessa hyvin iloisia saadessamme Mikko Koveron ja Jarkko Leppäsen vahvistamaan osaavaa myyntitiimiämme.” – toteaa Documentus Oy:n toimitusjohtaja Jani Järvinen. Liiketoimintakauppa ei vaadi asiakkaalta toimenpiteitä ja asiakaspalvelu jatkuu edelleen normaalisti.

Pohjois-Karjalan Systema Oy kiittää Konica Minolta monitoimilaiteasiakkaitaan loistavasta 9-vuoden yhteistyöstä.

Nyt tehty liiketoimintakauppa antaa mahdollisuuden  Pohjois-Karjalan Systema Oy:lle kehittää toimintaansa ja palveluitansa tarjoten entistäkin parempaa palvelua myös tulevaisuudessa.

Molempien yritysten päämies, Konica Minolta Business Solutions Finland Oy, on ollut myös tukemassa liiketoimintokauppaa, joka vahvistaa Konica Minoltan tuotteisiin liittyviä myynti-, huolto- ja asennuspalveluita Suomessa.

Jatkossa Documentuksen toiminta-alue kattaa Uudenmaan ja Kanta-Hämeen lisäksi myös koko Pohjois-Karjalan alueen.

 

Documentuksella on 25 vuoden kokemus toimistotekniikan  alalta. Yrityksemme kahdentoista hengen tiimi on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan, joka näkyy päivittäisessä työssämme eri sidosryhmiä kohtaan. Eettiseltä pohjalta lähtevä toimintamme pyrkii kestäviin käytäntöihin ja sitä kautta pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Henkilöstömme vaihtuvuus on pieni, mikä kertoo osaltaan yrityksemme arvomaailman toimivuudesta.

Uudessa tilanteessa asiakkaat saavat entistä vahvemmat taustaresurssit, kun monitoimilaiteasiakkaita palvelee yli kymmenen hengen toimialaan erikoistunut tiimi. Asiakkaat voivat olla varmoja kaikissa tilanteissa, että he saavat nopeaa ja ammattimaista palvelua. Synergiaetua tuo myös se, että Pohjois-Karjalan Systeman Mikko ja Jarkko pääsevät entistä paremmin keskittymään asiakaspalvelutyöhön, kun yrityksen hallintoon liittyvät työt siirtyvät kokonaan Documentuksen hoidettavaksi. Lisäksi tulostin- ja dokumentinhallinta-alan pitkäaikaisena toimijana Documentus pystyy tarjoamaan entistä laajempia kokonaisuuksia asiakkaille.

Olemme tarkastelleet liiketoimintakauppaa useista eri näkökulmista. Siitä hyötyvät niin Documentus, Pohjois-Karjalan Systema kuin Konica Minolta Business Solutions Finland, mutta suurin hyödyn saaja on asiakas.

Vastaamme mielellämme aiheeseen liittyviin kysymyksiin. Toivomme ystävällisesti, että voitte kertoa tai välittää tämän tiedotteen asianomaisille organisaatiossanne.

 

Lisätietoja:   Mikko Kovero Puh. 050 544 3416