Konica Minolta täydentää värimonitoimisarjansa uutuusmalleilla bizhub C454e ja C554e

Jo aiemmin julkistamiensa värimonitoimijärjestelmien bizhub C224e / C284e / C364e lisäksi Konica Minolta täydentää nyt värimonitoimisarjaansa kahdella uudella e-sarjan mallilla: bizhub C454e ja C554e. Nämä uusilla ja nerokkailla toiminnoilla varustetut ja entistä helppokäyttöisemmät järjestelmät mukautuvat myös aikaisempaa laajemmin käyttäjiensä yksilöllisiin tarpeisiin. Molemmat uutuusmallit ovat joka suhteessa erittäin kehittyneitä, viimeisteltyjä ja entistä ympäristöystävällisempiä. Kumpikin malli soveltuu ihanteellisesti keskisuurten ja suurten työryhmien tai koko osaston keskitetyksi viestintäratkaisuksi.

Konica Minolta bizhub C454e/C554e:ssä on älypuhelimista ja tablet-tietokoneista tuttu intuitiivinen monikosketusnäyttö, joten laitekohtaisten toimintojen omaksuminen vie käyttäjiltä vain hetken. Yksilöllisesti räätälöidystä valintapaneelista voi käyttäjä nopeasti ja helposti käynnistää usein tarvitsemansa toiminnot, ja järjestelmän runsaista ominaisuuksista voi käyttäjä valita näytölle vain haluamansa toimintokuvakkeet. Miellyttävä ja hyvin suunniteltu käyttöympäristö nostaa työskentelyn tuottavuutta.

Laitteiden tekniset parannukset – aikaisempiin malleihin verrattuna – ovat edelleen vähentäneet bizhub C454e/C554e:n virrankulutusta. Tämä tukee ympäristönsuojelua ja korostaa käyttäjien vihreää vastuullisuutta. Pienentynyt energiankulutus näkyy luonnollisesti myös kustannussäästöinä.

Käyttäjät hyötyvät bizhub C454e:n ja C554e:n lukuisista uusista ominaisuuksista. Uudistetulla skannaustoiminnolla voidaan asiakirjat muuntaa suoraan word- tai excel-tiedostoiksi. Tämä asiakkaiden useasti toivoma ominaisuus mahdollistaa dokumenttien saumattoman käsittelyn yleisillä toimistosovelluksilla, ilman hitaita ja hankalia työvaiheita.

Tulostusmateriaalien joustava käsittely, erinomainen tulostuslaatu ja monipuoliset viimeistelyvaihtoehdot ovat bizhub C454e:n ja C554e:n vahvuuksia, joiden ansiosta monet aiemmin ulkoistetut tulostustyöt voidaan nyt tuottaa nopeasti ja helposti itse. Ja totta kai molemmat järjestelmät täyttävät nykyaikaisen toimistoympäristön kaikki muutkin vaatimukset, jotka nopeuttavat työskentelyä, vähentävät kustannuksia ja lisäävät joustavuutta.

Konica Minoltan jo aiemmin tehokkaita ja joustavia toimistojärjestelmiä on parannettu entisestään. Käyttäjät hyötyvät entistä enemmän intuitiivisuutta ja helppokäyttöisyyttä korostavasta toiminnallisuudesta sekä uusista, älykkäistä ja ympäristöystävällisistä ominaisuuksista. Konica Minolta bizhub C454e ja C554e ovat huippukehittyneitä ja loppuun saakka hiottuja järjestelmiä”, toteaa Olli Ojala, Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n toimistojärjestelmistä vastaava tuotepäällikkö.

Lisätiedot: Konica Minolta C454e

Lisätiedot: Konica Minolta C554e