LUOTETTAVAT JA LAADUKKAAT

Nyt myös Epsonin kustannustehokkaat,
ekologiset ja toimintavarmat monitoimilaitteet
löytyvät valikoimastamme!

Ajankohtaista

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy
PK-sektorin asiakkaiden palveluvastuu siirtyy
Documentus Oy:lle.

LUOTETTAVAT JA LAADUKKAAT

Meiltä saat Konica Minoltan tehokkaat ja
toimintavarmat monitoimilaitteet, kopiokoneet
ja tulostimet!

TEHOSTA KOKOUSKÄYTÄNTÖJÄSI
TRUTOUCH X -SARJAN
INTERAKTIIVISILLA NÄYTÖILLÄ.

Unohda sotkussa olevat projektorin piuhat,
pölyyntyneet projektorit, kotiin unohtuneet
muistiinpanovälineet ja nuhjuiset fläppitaulut.

Monitoimilaitteet ja kopiokoneet

Meiltä saat Konica Minoltan ja Epsonin luotettavat ja laadukkaat monitoimilaitteet ja kopiokoneet – niin väreissä kuin mustavalkoisina. Tuotevalikoimamme laajuus, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiantuntevat myyjämme tekevät meistä ykkösvaihtoehtosi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tulostimet

Konica Minoltan laadukkaat, tehokkaat ja toimintavarmat sekä helppokäyttöiset tulostimet – niin väreissä kuin mustavalkoisina – meiltä niin isoille kuin pienemmille yrityksille. Nyt saat kauttamme myös Epsonin kustannustehokkaat suurkuvatulostimet. Ammattitaitoiset myyjämme neuvovat mielellään sopivan tulostimen valinnassa.

TruTouch X - interaktiiviset näytöt

TruTouch X -sarjan interaktiivisella kosketusnäytöllä järjestät kokoukset nopeammin, helpotat talon ulkoisia videokokouksia ja tehostat talon sisäistä viestintää – pidät näyttävän ja vakuuttavan palaverin käden käänteessä!

Saat meiltä tuotteet luotettavasti ja ripeästi Konica Minoltan palkitut monitoimilaitteet ja kopiokoneet Epsonin kustannustehokkaat monitoimilaitteet yrityksenne tarkoitukseen räätälöidyt ohjelmistoratkaisut asiantuntevan asennus- ja huoltotyön rehellistä ja asiantuntevaa palvelua käyttötuen ja -koulutuksen kilpailukykyisen hinnoittelun

Kokenut toimistotekniikan ja tulostuksen ammattilainen

Tuotteemme ja ohjelmistoratkaisumme vapauttavat yrityksenne voimavaroja arkirutiineista tuottavaan työhön. Saatte meiltä monitoimilaitteet, tulostimet, suurkuvatulostimet, asennukset, huollon sekä käyttötuen ja -koulutuksen.

Kaikki palvelumme ovat yhden puhelinsoiton päässä.

 • Ympäristöä säästävä toiminta on kaikkien etu

  Documentus kokee ympäristöasiat tärkeiksi toiminnassaan ja edustamissaan tuotteissa. Tulostusjärjestelmien toimittajana meiltä vaaditaan tänä päivänä ympäristötavoitteiden täyttämistä koko tuotteen elinkaaren osalta. Documentuksen laitevalikoima rakentuu vahvasti Konica Minoltan tuotteisiin, joissa nämä tekijät on huomioitu erinomaisesti.

 • Vastuullinen liiketoiminta

  Eettisten periaatteiden mukainen liiketoiminta on meille tärkeä asia. Rehellisyys, pitkäjänteisyys, johdonmukaisuus ja toimintatapojen kyseenalaistaminen ovat yrityksemme toiminnan kulmakiviä. Miksi? Vastaus on hyvin yksinkertainen: Niistä syntyy pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita, joista hyötyy niin toimittaja kuin asiakaskin.

 • Miksi Documentus?

  • Tuotevalikoiman laajuus ja toimivat tukipalvelut
  • Tuotteiden luotettavuus
  • Kilpailukykyinen hinnoittelu
  • Rehellinen ja avoin toimintatapa
  • Asiantuntemus

Ajankohtaista & referenssejä

Documentus ja B2B Solutions yhdistyvät – Uusi valtakunnallinen IT-alan yritys tarjoaa asiakkaille entistä monipuolisemmat palvelut

Kaksi vahvaa suomalaista IT- ja tulostusalan palveluyritystä yhdistävät toimintansa elokuussa, kun Documentus Oy sulautuu B2B Solutions Oy:öön. Documentus toimii 16. elokuuta 2021 alkaen B2B Solutions Oy:n nimen ja brändin alla. Fuusion jälkeen Documentus on osa B2B Solutionsia, itsenäistä, koko maan alueella toimivaa IT- ja tulostusalan yritystä, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä kattavammat modernit tuotteet ja palvelut. Yhdistymisen taustalla on yritysten välinen pitkäaikainen tiivis yhteistyö, yhteisesti jaetut arvot sekä halu kehittää palveluita ja toimintoja entistä paremmiksi.

Epsonin energiatehokkaat monitoimilaitteet täydentävät nyt tuotevalikoimaamme

Olemme laajentaneet laitevalikoimaamme, jotta pystymme täydentämään kaikkien asiakkaidemme ja eri toimialojen yksilölliset tarpeet entistä paremmin. Valitsimme laitevalikoimaamme mukaan Epsonin laadukkaat, energia- ja kustannustehokkaat monitoimilaitteet ja suurkuvatulostimet, jotka sopivat niin pienille kuin suurillekin työyhteisöille. Epson on maailman johtava monitoimilaite- ja tulostinvalmistaja, johon luotetaan kaikkialla maailmassa. – Asiakastyytyväisyys, avoimuus ja kestävä kehitys kuuluvat Epsonin korkeimpiin prioriteetteihin.

”Monitoimilaitteet ovat meillä todella kovassa käytössä, joten vaadimme niiltä suorituskykyä, monipuolisuutta ja luotettavuutta. Toimistohallintamme on saanut merkittävästi puhtia uusien laitteiden ansiosta. Yhteistyömme on toiminut erinomaisesti heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Arvostamme erityisesti Documentuksen joustavuutta ja asiakaspalveluasennetta.”

”Toimitusjohtaja Ranki-Puhakka kuvailee Documentusta palvelualttiiksi kumppaniksi ja kertoo Prime Housen olevan todella tyytyväinen monivuotiseen yhteistyöhön.
Documentuksen Heikki Järvinen on pitänyt asiakkaansa aktiivisesti ajan tasalla monitoimilaitteisiin liittyvissä asioissa ja tullut aina tarvittaessa käymään.”

© Documentus Oy