Värimonitoimilaite | kopiokone | tulostin | skanneri | fax

Monitoimilaite - Konica Minolta Bizhub C654/C754

Monitoimilaite - Konica Minolta Bizhub C654/C754

Uutuus! Monitoimilaite, jonka käyttö on nautinto
Konica Minoltan värimonitoimiuutuudet bizhub C654 ja bizhub C754 ovat aivan omaa luokkaansa käytettävyydessä, käyttömukavuudessa sekä yksilöllisessä mukautuvuudessa. Nämä Konica Minoltan toimistotulostimet edustavat INFO-Palettemuotoilua, jossa uudistettu kosketuskäyttöliittymä ja sen monipuoliset toiminnot ovat entistä helpommin saatavilla ja työskentely sujuu siten äärimmäisen miellyttävästi. Molemmat mallit tarjoavat runsaasti älykkäitä ja tuottavuutta vauhdittavia ohjelmistosovelluksia sekä nopean ja huippulaadukkaan värituotannon.

Konica Minolta bizhub C654 ja bizhub C754 ovat uusimman sukupolven toimistojärjestelmiä, joissa koko toimintojen runsaus ja monipuolisuus ovat vain yhden kosketuksen päässä. Kirkas 9-tuumainen ja värillinen kosketusnäyttö tunnistaa monikosketuksen, joten näyttöä voi selata älypuhelimista ja tablet-tietokoneista tutuilla sormien liikkeillä. Selkeät valikot ja yksilöllisesti räätälöitävät toimintokuvakkeet ovat kaikki käyttäjän ulottuvilla, joten työmenetelmät ovat aikaisempaa nopeampia ja älykkäämpiä.

Laitteet ovat aina valmiita töiden vastaanottamiseen, sillä lämpiämisaika on vain noin 22 sekuntia, tulostus etenee vauhdilla ja tarvikkeet ovat riittoisia. Konica Minolta bizhub C754 yltää peräti 60 värisivun tai 75 mustavalkosivun tuotantonopeuteen minuutissa ja bizhub C654:n vastaavat nopeudet ovat 60 värisivua ja 65 mustavalkosivua minuutissa. Nämä uutuudet ovat korvaamattomia värijulkaisujen omatarvetulostuksessa sekä on-demandtuotannossa ja samalla ne säästävät työaikaa ja rahaa.

Kaksipuolinen skannaus on molemmissa bizhub-malleissa vakiotoiminto. Arkin molemmat puolet skannaava alkuperäisten syöttölaite yltää jopa 180 kohteen minuuttinopeuteen. Nippu voi sisältää myös erikokoisia alkuperäisiä sekä yksi- ja kaksipuolisia arkkeja, sillä skannausprosessi poistaa tyhjät sivut automaattisesti. 

Ympäristöä säästävä laitesuunnittelu, virran kulutuksen pienentäminen ja jätteiden minimointi sekä ekomateriaalien käyttö laitteiden valmistuksessa korostavat bizhub C654/C754:n edistyksellistä ”vihreyttä”. Uusi ja dynaaminen eco-ajastin tarkkailee työskentelykäytäntöjä ja optimoi automaattisesti laitteen virransäästö- ja valmiustilan ajoituksen, mikä tukee erityisesti laitteiden ekotehokkuutta ja taloudellista käyttöä.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää...