Liiketoiminnan tehokkuutta pienemmällä työllä

Kokonaisvaltainen tuote- ja palveluvalikoimamme vastaa asiakirjahallintaan liittyviin haasteisiin, jotka ovat nykypäivänä todellisia kompastuskiviä useissa organisaatioissa.

eCopy rakentaa sillan paperisen ja digitaalisen maailman välille

Informaation siirtyminen nopeasti eri kohteisiin on useasti hyvinkin kriittinen menestystekijä liiketoiminnassa. Yrityksen onkin usein hallittava paperisia asiakirjoja myös sähköisissä liiketoimintasovelluksissa. eCopy-ohjelmistotuote tarjoaa yrityksille yksinkertaisen ja helpon tavan yhdistää yrityksen työnkulkuja paperisen ja digitaalisen maailman välillä.

Ohjelmistotuotteet tuovat useita etuja asiakkaalle. Niiden avulla on mahdollista esimerkiksi tulostus- tai skannauslaitteen liittämisen saumattomasti osaksi yrityksen it-ympäristöä, käyttäjien tunnistuksen sekä paperisten asiakirjojen viemisen nopeasti useisiin liiketoimintasovelluksiin, kuten dokumentinhallinta-, toiminnanohjaus- tai asiakkuudenhallintajärjestelmiin.

Asiakasyritys hyötyy siitä, että sen ei tarvitse rakentaa monimutkaisia prosesseja eri asiakirjojen työnkulkuihin vaan voi järjestää paperisten asiakirjojen siirron keskitetysti muun muassa käyttäjäoikeuksien mukaan suoraan oikeisiin kohteisiin.

Ohjelmistot valvovat kustannuksia sinun puolestasi

Documentus tarjoaa myös paljon muita operatiivista työtä helpottavia ohjelmistotuotteita, joilla varmistetaan parempi tuottavuus, tehokkaammat toiminnot ja pienemmät kustannukset.

Ohjelmistoilla voidaan valvoa esimerkiksi tulostustöiden jakaantumista eri projekteille, jolloin tulostustöiden laskuttaminen perustuu todelliseen ja raportoituun tietoon. Lisäksi ohjelmistoilla voidaan varmistaa asiakirjojen tietoturva ja koskemattomuus kaikissa tilanteissa. Tällöin on ensiarvoisen tärkeätä joustavan ylläpidon kannalta, että käyttäjien ja käyttöoikeuksien hallinta on toteutettu keskitetysti. Tarjoamme valmiit sovellukset, joiden avulla käyttäjä voi kirjautua kaikkiin yritysverkkoon liitettyihin laitteisiin. Käytännössä työntekijä voi henkilökohtaisella kulkukortilla hyödyntää myös tulostus- ja kuvankäsittelylaitteita.

Kaikki lähtee liikkeelle asiakkaan yksilöllisistä tarpeista. Osaamme määritellä organisaatiosi yksilölliset tarpeet ja räätälöidä oikean ratkaisukokonaisuuden vastaamaan niihin. Ohjelmistotuotteet eivät vaadi erillisiä it-projekteja. Niiden hyödyntäminen voidaan aloittaa heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää...