Säästä energiaa ja luontoa palkituilla bizhub-monitoimijärjestelmillä


Buyers Lab -laboratorio on valinnut Konica Minoltan bizhub C220/C280/C360 -värijärjestelmät sekä bizhub 223/283/363/423 -mustavalkojärjestelmät vuoden 2011 parhaaksi mallistoksi.
 

Vuosittain jaettava "Line of the Year" -palkinto myönnetään alkuperäiselle laitevalmistajalle, jonka tuotelinjan BLI on tiukan arviointinsa perusteella valinnut parhaaksi kokonaisuudeksi. Luotettavuus, kuvalaatu, tuottavuus ja helppokäyttöisyys ovat vain muutamia tekijöitä, joita riippumaton digitaalisten tuotteiden testilaboratorio vertailee, kun se valitsee voittajan. 


Konica Minoltan ympäristöystävälliset ja palkitut bizhub-monitoimijärjestelmät ovat kustannustehokkaita energiaa säästäviä toimistojärjestelmiä. Säästät selvää rahaa vaihtamalla vanhat tulostimesi uusiin bizhub-malleihin. 

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on sertifioinut oman toimintansa WWF:n Green Office -sertifikaatin mukaisesti. Osallistumme kumppanina WWF:n Operaatio Merenneito -kampanjaan, jolla pyritään parantamaan Itämeren tilaa. 

Tutustu palkittuihin monitoimijärjestelmiimme

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää...