Asiakaskyselyn tulokset

Vastaajia pyydettiin arvioimaan Documentus Oy:n toimintaa, tuotteita, huoltoa ja teknistä tukea sekä www-sivuja asteikolla 1 – 5. Saimme yleisarvosanaksi 4,23, joka tarkoittaa sitä, että olemme asiakkaittemme mielestä onnistuneet hyvin. Kiitos siitä.

Miksi Documentus?
Tärkeimpinä valintakriteereinä pidettiin erinomaisia ja laadukkaita laitteita, kilpailukykyistä hintaa ja aikaisempien asiakkaiden suosituksia. Myös hyviä ja asiantuntevia myyjiä sekä sitä, että Documentus oli jo entuudestaan tuttu ja luotettava yritys pidettiin tärkeänä. Vastaajista yli 91% koki, että Documentuksen edustajien asiantuntemus on hyvää tai erinomaista. Myös toimiva ja nopea huolto sekä hyvä hinta-laatusuhde saivat kiitosta.


Laadukas palvelu
Olemme erittäin iloisia kuullessamme, että 84,8% vastaajista suosittelisi Documentusta tuttavilleen. Suurin osa vastaajista (93,5%) piti Documentuksen palvelun laatua hyvänä tai erinomaisena. – Tämä, jos mikä lämmittää mieltä.


Konica Minolta

Konica Minoltan laitteet saivat paljon hyvää palautetta. Tuotteiden laatua hyvänä piti 60% vastaajista ja erinomaisena 24,4%. Suurimmaksi osaksi Documentuksen tuotteita pidettiin helppokäyttöisinä. Vain 2,2% koki laitteiden helppokäyttöisyyden kohtalaisena. 76% kyselyyn vastanneista piti laitteiden toimintavarmuutta hyvänä tai erinomaisena. Useat kyselyyn vastanneista olivat myös maininneet Konica Minoltan tuotteiden luotettavuuden ja aikaisemmat positiiviset kokemukset laitteiden käytöstä, kun tiedustelimme tärkeimpiä valintakriteerejä miksi juuri Documentus Oy.


Asiakkaamme kertovat
”Ammattitaitoinen ja asiantunteva palvelu.”
”Hinta-laatusuhde!”
”Aiemmat positiiviset kokemukset! Palvelu on aina ripeää, ystävällistä ja asiantuntevaa.”
”Edustamanne tuotemerkki (Konica Minolta).”
"Hinta sekä helppous!"
"Konica Minolta -laitteen luotettavuus sekä huollon ripeä toiminta."
"Asiakasystävällisyys."

"Sopivan tuntuinen kopiokone."
"Asiakaspalvelu ja laadukkaat tuotteet."
"Hyvä palvelu ja hinta palvelusta kilpailukykyinen."
"Asiantunteva, luotettava palvelu, laadukkaat tuotteet." 


Ja onnetar suosi...
Kyselyyn vastanneiden kesken arvoimme Samsung Galaxy Tab 2 -tietokoneen. Onni suosi tällä kertaa Kaisa Sosalaa Chiquita Nordic Oy:stä, Onnea!

Olemme yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti.


Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää...